Jouw zelfstandige kliniek doet meer behandelingen
in minder tijd met Improve

Bespaar kostbare tijd doordat de patiënt gedurende het behandeltraject alle relevante informatie voortijdig aanlevert. Jouw zorgprofessionals hebben minder registratiedruk, leveren meetbare kwaliteit en kunnen zich weer focussen op meer patiënten.

Leer hoe B12 Kliniek Improve gebruikt

Door het zorgproces te digitaliseren en patiënt thuis gegevens te laten aanleveren, heeft de B12 kliniek meer tijd voor meer behandelingen. Bekijk hoe de B12 kliniek Improve gebruikt om patiëntdata te verzamelen voor hun zorgproces.

Voordelen voor zelfstandige klinieken

Veilige patiëntgegevens

Door onze unieke end-to-end encryptie brengen wij de patiëntdata veilig binnen de muren van je kliniek. Alleen de patiënt en de behandelend arts kunnen de data inzien. Niemand anders, ook wij niet. Improve voldoet aan de AVG 2018 vereisten en wordt gehost binnen Nederland op een NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd datacenter.

Patiënt meer betrokken

Niet iedereen is handig met computers, maar een mobieltje of iPad heeft bijna iedereen. Doordat wij drempelloos en veilig werken via mobiele devices, is de response rate zeer hoog (boven de 90%). De patiënt krijgt in de tijd precies de informatie en vragen die bij hem persoonlijk passen.

Maak je eigen zorgmodules

Wij bieden jouw kliniek een unieke mogelijkheid om helemaal zelfstandig eigen zorgmodules, wetenschappelijke studies en patiëntenvoorlichting te ontwerpen via de Improve Designer. Met onze bibliotheek krijg je toegang tot de meest gebruikte PROMs vragenlijsten en zorgmodules. Je krijgt zo op een natuurlijke manier je mensen mee in de veranderingen.

Toekomstbestendig

Er komt veel op je af en je wilt de juiste keuzes maken. Met Improve heb je de flexibiliteit en ben je klaar voor de toekomst.

Improve zorgt ervoor dat patiëntdata rechtstreeks wordt geïntegreerd met jouw EPD. Op basis van MedMij standaarden ben je met Improve klaar voor het PGO. Ook ondersteunen wij jouw VIPP doelstellingen.

‟De Improve app is duidelijk een vorm van innovatieve zorg die in de toekomst een belangrijke rol gaat spelen in de arts-patiënt relatie.”

Vertrouwd & gebruikt

Onder meer door:

Thema’s voor jouw zelfstandige kliniek

Improve productlijn voor jouw zelfstandige kliniek

Ga direct aan de slag

met Improve in jouw zelfstandige kliniek

Neem contact met ons op